Friday, Mar 29th

Last update11:06:35 PM GMT

  • Create an account
    *
    *
    *
    *
    *
    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Tıbb-ı Nebevi Kongresinde

  • PDF

 

 

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise, Uluslarası Tıbb-ı Nebevi Kongresinin İslam dünyasına hayırlı olmasını ümit ediyorum diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

"Tüm dünyada insanlar sağlık alanında yeni birçok sorunla yüz yüze gelmeye başladı. Bugün ölüme neden olan hastalıkların başında kardiyovasküler, kanser ve kronik hastalıklar geliyor. Bu üç hastalığın en önemli nedenlerine baktığımızda sigara, uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıklarla sağlıksız beslenmeyi görüyoruz. Bu anlamda her bireye her aileye temel koruyucu sağlık bakışını benimsetmeli, halk sağlığı bakışını anlatmalıyız."

Kongrenin 150 yıldır İslam dünyasının kaybettiği tıp alanında yapılan araştırmalarla güçlenen sabit ayağının yeniden sabit merkeze gelişine vesile olmasını ümit ettiğini söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Medeniyetimizin sabit ayağını neredeyse kaybettik. Onu yeniden bulma mücadelesi ve yeniden olması gereken yere oturtma mücadelesinin verildiği bir süreçte, böyle bir uluslararası kongrenin yapılması bir taraftan burukluk bir taraftan umut ve mutluluk veriyor. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum.”

Bizi Takip Ediyor musunuz ?

Biz neredeyiz ?

  • Gökkuşağı Mahallesi 1104. Sok. 19/24 Balgat - Çankaya - Ankara

  • Tel: (+90) 505 8894038

www.muhder.com